Wijnkooperij de Lange - importeur van unieke wijnen

Wijnkooperij de Lange heeft voor de trouwe klanten een wijnclub. Door bij ons te bestellen wordt u eigenlijk automatisch lid van onze wijnclub en heeft u allerlei voordelen. Mooie aanbiedingen voor zeldzame wijnen, van tijd tot tijd exclusieve aanbiedingen via onze mailing en natuurlijk de hoogste graad van service. Bent u geïnteresseerd in het lidmaatschap? Stuur dan gerust een email naar administratie@wijnkooperijdelange.nl en wij nemen contact met u op. 

Naast deze wijnclub hebben wij ook nog een speciale wijnclub voor onze echt exclusieve wijnen. Denk dan aan de wijnen van Domaine d’Auvenay, Chateau Rayas, Coche-Dury en Soldera. Deze wijnclub genaamd Cuve 38 heeft zijn eigen website en de wijnen voor de leden van deze club worden niet aangeboden via internet. Alle beschikbare wijnen binnen deze club zijn op allocatie en worden de leden op persoonlijke titel aangeboden. Kijk gerust eens op de website: https://www.cuve38-wineclub.com/

Exclusieve wijnen via Cuve 38
Een selectie wijnen die exclusief aan onze wijnclub leden aangeboden worden

Chevalier-Montrachet Grand Cru
De Chevalier-Montrachet is een ongelooflijke wijn met een indrukwekkende expressie, kracht en verfijning. Eén van de grootste wijnen van het domein.
Producent Herkomstbenaming Stijl
Domaine d'Auvenay Chevalier Montrachet GC Filmend & rond
Toscane IGP 100% Sangiovese Soldera® Case Basse®
Een unieke wijn uit Toscane van enkel sangiovese van één van de grootste wijnmakers, die het land gekend heeft.
Producent Herkomstbenaming Stijl
S.A. Case Basse di Gianfranco Soldera® IGP Toscane Rijk & Uitbundig
Château Rayas
Geen wijn is te vergelijken met Château Rayas, zeker de wijnen uit de appellatie niet. Veelal kenmerken die zich toch door houtgebruik. Rayas is licht van kleur en heeft een geur die te herkennen is uit duizenden. Licht rood fruit en confiture en een zeer verfijnde kruidigheid.
Producent Herkomstbenaming Stijl
Château Rayas Châteauneuf-du-Pape Rijk & Uitbundig