Wijnkooperij de Lange - importeur van unieke wijnen - Verkoop uitsluitend online

WIJNABONNEMENT

Abonneer u op ons unieke wijnabonnement


Op vaste momenten uw wijnvoorraad aanvullen en verrast worden met de mooiste wijnen? Dat kan met ons wijnabonnement. Op basis van het keuzemenu stellen wij periodiek een wijnabonnement voor u samen. Geen zorgen meer over uw wijnvoorraad, wij zorgen dat de wijnen bij u thuis bezorgd worden. U kiest zelf de frequentie en het prijsniveau. Zo kunt u thuis genieten van wijnen, die door de beste sommeliers van Nederland geschonken worden bij gerechten van sterrenchefs.

Wat mag u verwachten?

Wij selecteren de wijnen uit ons vertrouwde assortiment. Een assortiment met wijnen die gekenmerkt worden door hun unieke, kwalitatief hoogstaande eigenschappen en die tevens gemaakt worden door gepassioneerde wijnmakers met respect voor de natuur en omgeving. Kortom, wijnen die de liefhebber van een perfect glas wijn kunnen bekoren. Wijnen veelal van familiedomeinen, die net als wij kwaliteit, respect voor de natuur, druif en terroir voorop hebben staan. Ons team van vinologen proeft en selecteert de wijnen voor ons assortiment en voor het wijnabonnement.

Hoe werkt het wijnabonnement?

De abonnementsvorm wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen. Selecteer eenvoudig de u de frequentie, het budget en het aantal flessen van uw keuze. 

  • Het abonnement kan maandelijks, tweemaandelijks of per kwartaal worden afgesloten. 
  • Er zijn twee kwaliteitsniveaus met een verschil in prijs: 1er Cru en Grand Cru. 
  • Iedere maand selecteren wij 3 verschillende wijnen in de categorie 1er Cru en 3 verschillende wijnen in de categorie Grand Cru. U kiest het aantal flessen: 3 flessen, 6 flessen (2 flessen van iedere wijn) of 12 flessen (4 flessen van iedere wijn).

Uw persoonlijke wijnkelder

Naast dit wijnabonnement bieden wij de mogelijkheid om u te assisteren bij het aanleggen van uw eigen wijnkelder. Wij bespreken uw voorkeuren, helpen eventueel met de aanschaf van een klimaatkast en zorgen dat deze gevuld wordt met de wijnen van uw keuze. Vervolgens houdt u uw collectie op peil met een uniek wijnabonnement. Een abonnement op verschillende niveaus passend bij uw persoonlijke voorkeuren. Meld u hier aan voor een vrijblijvend intakegesprek.