Wijnkooperij de Lange - importeur van unieke wijnen - Verkoop uitsluitend online

Cadeaubonnen, Glaswerk & Openers

Wijnkooperij de Lange, Sophienwald & Code 38

De cadeaubon van Wijnkooperij De Lange is een uniek en praktisch geschenk. De cadeaubon is te verkrijgen in ieder gewenst bedrag en geeft toegang tot unieke wijnen van unieke wijnmakers. De bon is eenvoudig online te verzilveren.

Het uitgangspunt van Sophienwald is om met zo min mogelijk soorten glazen, een zo breed mogelijk scala wijnen optimaal tot hun recht te doen komen. Door de diepgaande kennis van geur- en smaakontwikkeling te combineren met de fijnste ambachtelijke glasblaastechnieken, is Sophienwald er in geslaagd de beste wijnglazen ter wereld te produceren. Slechts een handvol van 's werelds beste glasblazers is in staat om de extreem dunne glazen te vervaardigen. Sophienwald® glazen zijn kunstwerken, die de tegenstellingen vederlicht en robuust, klassiek en modern, edel en toegankelijk in zich verenigen.

Code38 is van Jeff Toering, een Australische ingenieur met Nederlandse voorouders. Hij stelde zich na een carrière in de Australische luchtmacht een doel: het best mogelijke sommelier mes maken. Code38 sommelier messen zijn ontworpen en geproduceerd voor wijnprofessionals. Elk aspect van ontwerp en functionaliteit is doordacht. Dit maakt Code38 de juiste keuze voor continue gebruik in een veeleisende omgeving. Made in Australia met zonne-energie in de milieuvriendelijke productie studio in Cullendore, New South Wales.