Wijnkooperij de Lange - importeur van unieke wijnen - Verkoop uitsluitend online

Levering:

Al uw opdrachten worden met veel zorg en aandacht zo snel mogelijk verwerkt. Bestellingen via onze website voor particulieren worden binnen één werkweek bezorgd. Indien de levering langer duurt zult u hiervan per mail of telefonisch op de hoogte worden gebracht. De bijdrage in de transportkosten is afhankelijk van de hoeveelheid flessen, die u bestelt en de factuurwaarde. Bij bestellingen onder € 100,00 inclusief btw binnen Nederland vragen wij een tegemoetkoming in de transportkosten van € 7,50. Voor internationale bestellingen gelden de volgende tarieven:

  • België & Duitsland: € 9,95
  • Overige landen in Europa: € 20,00
Voor bestellingen via onze zakelijke website geldt levering franco huis bij tenminste 60 flessen of een factuurwaarde hoger dan € 600 exclusief btw. Bestellingen via onze zakelijke website worden afgehandeld door Verhoeven Logiqs. Vanwege logistieke redenen leveren wij B2B enkel in volle dozen uit.

Bezorgen:

Voor de verzending van uw bestelling werken wij samen met PostNL. Binnen twee à drie werkdagen bieden zij uw bestelling aan op het adres van uw keuze. Een dag voor levering ontvangt u hierover een email. Voor de verzending wordt gebruikt gemaakt van de speciaal voor wijntransport ontwikkelde dozen. Hierdoor wordt de kans op breukzendingen teruggebracht tot bijna nul. Bij levering is het tonen van uw legitimatie verplicht.
Bij bestelling vanaf 24 flessen maken wij graag gebruik van een andere vorm van verzending. Onze logistiek partner Verhoeven Logiqs levert voor ons meerdere dagen per week in iedere regio van Nederland en doet dit al naar onze volle tevredenheid. Bij grotere bestellingen nemen wij graag contact met u op om een afspraak te maken voor de levering. 

Betalen:

Al onze prijzen vermeld op de website voor particulieren zijn per fles en inclusief btw. Bij het afrekenen accepteren wij Ideal, Mastercard, Visa, Sofort en MrCash. Uiteraard ontvangt u per email een factuur van ons. Alle prijzen op onze zakelijke website zijn per fles en exclusief btw. 

Klachten:

Wij doen ons uiterste best om u snel en goed van dienst te zijn. Heeft u toch een klacht, dan dient u dit zo snel mogelijk te melden en wel binnen 5 werkdagen na ontvangst van uw bestelling. U kunt een e-mail sturen of via ons onderstaande contactformulier contact opnemen. Indien u via het contactformulier contact opneemt, ontvangt u daarvan automatisch een bevestiging. Omschrijf de klacht nauwkeurig en vermeld het bestelnummer en de aankoopdatum. U kunt ons natuurlijk ook bellen of schriftelijk contact opnemen:
Wijnkooperij de Lange bv
Pompoenweg 9
2321 DK Leiden
Tel: + 31 162 447 847
Email: info@wijnkooperijdelange.nl
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09:00 uur tot 17:30 uur.

Annulering:

U heeft als consument een bedenktermijn van 14 dagen. U kunt gedurende deze termijn het product zonder opgaaf van reden retourneren. U krijgt het volledige aankoopbedrag binnen 30 dagen teruggestort. Na deze 14 dagen hanteren wij onderstaande retourprocedure

Retourneren:

Indien een door ons geleverde wijn niet aan de verwachtingen voldoet heeft u de keuze de wijn tegen retournering daarvan te vervangen door een andere wijn dan wel de aanschafwaarde te laten terugstorten. Voor retournering gelden de volgende voorwaarden: Wij verzoeken de retourzending voor verzending aan ons te melden. Wij kunnen alleen onbeschadigde flessen retour ontvangen. Als het gaat om een wijn waarvan u twaalf flessen of meer heeft aangekocht mogen maximaal twee flessen geopend zijn. Bij afname van zes flessen mag maximaal één fles geopend zijn. In geval van retournering moeten de flessen in een voor verzending geschikte verpakking worden verzonden. Kosten van retournering zijn voor rekening van de koper.
Als u vragen heeft over een retourzending dan kunt u met ons contact opnemen via telefoonnummer +31 162 447 847 of via email info@wijnkooperijdelange.nl

Voorwaarden:

Wijnkooperij de Lange bv is lid van KVNW ( Koninklijke Vereniging van Nederlandse Wijnhandelaren) en Register Wijnhandelaar. Wij leveren volgens de algemene verkoopvoorwaarden van KVNW.