Wijnkooperij de Lange - importeur van unieke wijnen - Verkoop uitsluitend online

Exclusieve Wijnclub Toegang

Allocaties & Intekeningen

Op dit gedeelte van de website bieden wij van tijd tot tijd onze wijnclubleden de mogelijkheid om exclusieve en veel gezochte wijnen toe te voegen aan hun wijnkelder. Een gedeelte van onze wijnen is dermate gewild dat wij deze niet openbaar op de website willen aanbieden. Wij geven er de voorkeur aan onze trouwe wijnclubleden de mogelijkheid te bieden om deze wijnen op dit afgesloten gedeelte van de website toe te voegen aan hun kelder. Denk aan exclusieve witte en rode Bourgognes, vintage-champagnes, de top van de Zuid-Afrikaanse wijnen. Wijnen waar wij soms maar enkele flessen van beschikbaar hebben. Om de wijnen hier te kunnen zien dient u ingelogd te zijn en lid te zijn van onze wijnclub. Nog geen wijnclublid en interesse om lid te worden? Stuur ons een email en wij zullen met u in contact treden.

Wat zijn allocaties?

Het assortiment van Wijnkooperij de Lange bestaat voor een deel uit zeer exclusieve wijnen. Wijnen die de liefhebber van een perfect glas wijn kunnen bekoren. Wijnen veelal van wijnmakers, die net als wij kwaliteit, respect voor de natuur, druif en terroir voorop hebben staan. Een deel van deze wijnmakers maakt wijnen op een zeer kleine schaal en wij bieden deze graag met voorrang aan onze trouwe relaties aan. Het is voor ons niet mogelijk deze wijnen bij te kopen en daarom alloceren wij deze aan de trouwe relaties die de wijnen eerder ook al kochten.

Hoe werkt het met intekenen?

Als bekend is hoeveel flessen wij van een bepaalde wijn kunnen aanschaffen dan bieden wij deze aan op dit gedeelte van de website aan onze wijnclubleden. Als er meer vraag is dan aanbod dan behouden wij ons het recht voor om de wijnen te verdelen onder de relaties die hebben ingetekend. Relaties die wijnen eerder hebben gekocht krijgen voorrang om de wijnen aan te kopen. Na een aantal dagen worden deze wijnen aan de gehele wijnclub aangeboden. Deze wijnen worden aangeboden voordat de wijnen gearriveerd zijn in Nederland en worden immer later uitgeleverd.

Uw persoonlijke wijnkelder

Ieder wijnclublid adviseren wij graag bij het aanleggen van de eigen wijnkelder. Wij bespreken uw voorkeuren, helpen eventueel met de aanschaf van een klimaatkast en zorgen dat deze gevuld wordt met de wijnen van uw keuze.  Meld u hier aan voor een vrijblijvend intakegesprek.